Sander Boudewijns | Technicus Beveiligingsinstallaties

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Sander Boudewijns en ben al ruim 16 jaar werkzaam in de beveiligingsbranche. Ik heb een enorme betrokkenheid met mijn werk en zeker ook met mijn klanten. Bij het beveiligen van je woonhuis of bedrijfspand gaat het om vertrouwen en daarom vindt ik het belangrijk om een band met mijn klanten op te bouwen, ik ben er namelijk van overtuigd dat het belangrijk is om niet alleen een goed product te verkopen maar mensen er ook een echt goed en veilig gevoel bij te leveren. Veilig wonen en werken is belangrijk!!!

ParZa Beveiliging

De diensten die ParZa Beveiliging bied kunnen het beste omschreven worden als: het verkopen, installeren, onderhouden en storingen oplossen van inbraakalarm-, camera- en intercomsystemen. Veel beveiligingsbedrijven in Nederland richten zich op 1 doelgroep, ze maken een keus voor particuliere- of zakelijke klanten. Als vervolgens een potentiële klant zich van de andere doelgroep zich aandient zullen ze deze in de meeste gevallen uiteraard wel “meepakken” maar ze richten zich er niet op.

ParZa Beveiliging richt zich op zowel Particuliere- als Zakelijk klanten waarbij de opmerking gemaakt moet worden dat onder de zakelijk klanten alleen het midden- en kleinbedrijf wordt gerekend. Het betreft hier dan bijna altijd relatief kleine installaties die binnen enkele uren zijn te installeren. Het grote voordeel voor u als klant is dan dat er snel geschakeld kan worden en u niet weken of zelfs maanden moet wachten tot uw nieuwe beveiliging gerealiseerd kan worden, in de meeste gevallen kan dit zelfs binnen enkele dagen! Door het “kleinschalige” van ParZa Beveiliging zijn de lijnen kort, wordt er niet gewerkt met keuzemenu’s en als u ons belt krijgt u altijd iemand direct aan de lijn … 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Maar u bent vrij om te kiezen.

Waarom kiezen voor ParZa Beveiliging?

  • Persoonlijke aanpak en advies op maat

  • Eigen storingsdienst met 24/7 support

  • Al meer dan 16 jaar praktijkervaring

  • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten

  • Kwaliteitsbeveiliging voor een eerlijke prijs