Wat gebeurt er in en rond uw woning als u even niet kijkt?

Door cameraobservatie kunt u alles zien wat er zich afspeelt. Het is een prettig gevoel om te kunnen “zien” wat er rondom en in uw bedrijf of woning gebeurt. Camerasystemen zijn steeds vaker te zien in en om bedrijfspanden en woningen en hebben een preventief effect bij inbrekers en overvallers, deze kiezen liever een object zonder een camerasysteem. En indien een inbreker of overvaller het toch gemunt heeft op u dan kunnen de camera’s helpen bij het identificeren van de dader. Het camerasysteem van ParZa Beveiliging verkleint de kans op inbraak of een overval aanzienlijk en geeft u een veilig gevoel, bovendien is het met de huidige techniek zeer eenvoudig om uw camerasysteem te bedienen.

Professioneel camerasysteem voor een betaalbare prijs!

De IP camera’s van ParZa Beveiliging zijn scherp geprijsd en leveren ongekende “value for money”. Ze zijn uitgerust met een brede reeks aan functionaliteiten die ervoor zorgen dat ze geschikt zijn als volwaardige camera’s voor professionele beveiligingsoplossingen. De beeldkwaliteit van de camera’s is ongeëvenaard, ook in situaties waar weinig licht beschikbaar is. Daarnaast kan er gewerkt worden met basis video analytics zoals intrusion detection en line crossing. De NVR is voorzien van 4, 8 of 16 PoE inputs. De camera's worden direct op de NVR aangesloten zonder tussenkomst van extra netwerk apparatuur. De NVR voorziet de camera’s van voeding, dit gaat over dezelfde kabel als waar ook de camerabeelden gaan.

Wilt u uw beveiligingscamera’s volgen via uw smartphone, tablet of computer?

Dat is met het ons camerasysteem heel eenvoudig! Via een gratis te verkrijgen app voor IOS, Android en Windows kunt u niet alleen live, maar ook de opgenomen beelden op uw telefoon of tablet bekijken. Het live meekijken met camerabewaking is al langer mogelijk, maar met de komst van een goed 4G netwerk wordt het binnenhalen van beelden in hoge kwaliteit wel een stuk makkelijker.
De meeste telefoons zijn geschikt voor het live meekijken met de camera's. Het is wel belangrijk dat u beschikt over een smartphone, de oude Nokia 3310 biedt de mogelijkheid helaas niet. Zolang u beschikt over een relatief moderne smartphone met IOS, Android of Windows kunt u de app voor het live meekijken op het camerasysteem gebruiken. Uiteraard is het geruststellend dat u, op elk willekeurig moment, een kijkje in en rondom uw woning kunt nemen en snel actie kunt ondernemen als dat nodig blijkt.

Camerabewaking maakt ons leven een stuk veiliger en makkelijker!

In het camerasysteem maken wij uitsluitend gebruik van Western Digital harde schijven!

Of u nu uw persoonlijke bezittingen en geliefden beveiligt of het bedrijf bewaakt dat u met veel moeite hebt opgebouwd, u kunt vertrouwen op de opslag van bewakingsklasse die is gebouwd door één van de grootste fabrikanten van harde schijven ter wereld. WD Purple-opslag voor bewaking is ontwikkeld voor bewakingssystemen onder hoge temperaturen en voor continu gebruik, en garandeert betrouwbaarheid en het afspelen van kwaliteitsvideobeelden wanneer u die het hardst nodig heeft. Ervaar het veilige gevoel dat u een station van bewakingsklasse gebruikt, ontworpen door een leider in de hardeschijvensector. De WD Purple-lijn is specifiek afgestemd op de eisen die gesteld worden bij beveiliging. WD Purple-harde schijven zijn uitgerust met AllFrame-technologie die werkt met ATA-streaming. Dit vermindert verlies van frames, verbetert afspelen en verhoogt het aantal ondersteunde stationsposities. AllFrame vermindert video-onderbrekingen die vaak optreden wanneer harde schijven voor bureaucomputers ten onrechte worden gebruikt als opslag voor bewakingssystemen. Gemiste frames en verdwenen opnames vormen een ernstig probleem wanneer er een incident optreedt en u de bewakingsopnamen nodig hebt. WD Purple met AllFrame biedt het vertrouwen dat u verwacht wanneer het tijd is om belangrijke bewakingsbeelden af te spelen en te bekijken.