alarmsysteem woonhuis
Laat een alarmsysteem in uw woning installeren!

Iedere dag wordt er ingebroken in woningen en bedrijfspanden. Maak het inbrekers daarom niet gemakkelijk en laat een professioneel alarmsysteem installeren. Zo is uw veiligheid te allen tijde gewaarborgd en zijn uw eigendommen bewaakt. Met het alarmsysteem van ParZa Beveiliging wordt uw woonhuis, winkel of bedrijf vakkundig beveiligd tegen inbraak en brand. Met ons draadloos alarmsysteem kunnen wij uitstekend beveiligen zonder hak- of breekwerk. Liggen er al kabels of wilt u deels draadloos en deels bekabeld? Dit is ook geen enkel probleem. Maar er zijn nog meer mogelijkheden, maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u op locatie en laat u vakkundig adviseren. De werkwijze van ParZa Beveiliging wordt gekenmerkt door persoonlijk contact met u, het aanschaffen van een beveiligingssysteem is immers geen alledaagse bezigheid. Daarom stem ik mijn advies af op uw persoonlijke wensen.

Eenvoudige bediening bevordert het gebruik van uw alarm!

Een veel gehoorde kreet is "een alarmsysteem is ingewikkeld", met het alarmsysteem van ParZa Beveiliging hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Door gebruik te maken controlesegmenten kunt u d.m.v. 2 knoppen uw systeem volledig of gedeeltelijk in- en uitschakelen. Bovendien kan er d.m.v. het toevoegen van segmenten aparte schakelingen worden gerealiseerd.

Doe meer met uw alarmsysteem

ParZa Beveiliging zorgt voor de beveiliging in en om het huis in de breedste zin van het woord. Zo installeren wij levensreddende rook- en koolmonoxidemelders.

Rookmelder

Zeker wanneer u slaapt kan een beginnende brand in de woonkamer snel om zich heen slaan. Bovendien kunt u door de schadelijke rookgassen buiten bewustzijn raken met alle gevolgen van dien. Daarom is een rookmelder voor iedere woning onmisbaar: hij redt levens door tijdig een brand te signaleren.

Koolmonoxidemelder

Ook een koolmonoxidemelder draagt bij aan veilig wonen. Doordat koolmonoxide niet te ruiken is, kan het een echte sluipmoordenaar zijn. Laat voor een optimale veiligheid een CO-melder installeren. Deze detecteert een dreigende situatie direct en geeft een luid waarschuwingssignaal.

Koppeling met uw alarmsysteem

Door rook- en koolmonoxidemelders te koppelen aan uw alarmsysteem zal niet alleen de melder zelf een signaal geven maar uw hele alarmsysteem zal afgaan. De sirene(s) van het alarmsysteem gaan loeien, de meldkamer krijgt een melding binnen en op uw mobile telefoon krijgt u direct een SMS-bericht, wel zo handig als u niet aanwezig bent!

Brandmelder alarmsysteem
Is een meldkamer echt nodig?

Heeft u geen behoefte aan een meldkamer aansluiting met jaarlijks terugkerende kosten? Dit horen wij steeds vaker,  uw huis is ook prima beveiligd met een alarm zonder meldkamer aansluiting. Bij een alarm ontvangt u de meldingen direct per SMS- of pushbericht op een of meer mobiele telefoonnummers. Is uw alarmsysteem uitgerust met een foto bewegingsdetector dan ontvangt u ook direct de foto op uw mobiele telefoon. Met de gratis app kunt u zelf op afstand uw alarmsysteem in- en uitschakelen.

Dit neemt niet weg dat een abonnement op de meldkamer veel toegevoegde waarde heeft en eigenlijk heel belangrijk is! Als mensen geen ervaring hebben met een alarmsysteem, laat staan met een meldkamer, kiezen ze vaak voor de “gratis” oplossing voor doormelding naar hun mobiel i.p.v. naar de meldkamer en maken daarom dus een keuze die gebaseerd is op kosten en niet op ervaring. Daarom zeggen we bij ParZa Beveiliging: “u bent niks verplicht”. Wij sluiten u standaard het eerste jaar aan op de meldkamer en bevalt dat niet? Dan kunt op dat moment opzeggen wanneer u wilt maar de ervaring leert dat meer dan 98% van de mensen toch aangesloten blijft op de meldkamer omdat ze inmiddels beseffen dat goede beveiliging niet eindigt bij alleen een stukje hardware.